Avrupa alerji kongresi

(07.-11. Haziran 2014)

ROXALL bu sene de European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI) tarafından düzenlenen kongreye katılmıştır. 7.000 den fazla alerjiyolojik ve immünolojik alanda faaliyet gösteren hekim heyecanlı bilimsel sunumlara katılmak için, yeni bilgiler edinmek için ve dünyanın her yerinden gelen meslektaşlarla verimli etkileşim içinde bulunmak için Danimarka Kopenhagen’de bir araya gelmiştir.

ROXALL ziyaretçilerini kongrenin en büyük fuar stantların birinde ağırladı. Özellikle ROXALL tarafından cilt Prick testi için geliştirilen ve dünyadaki ilk otomatikleştirilmiş sistem olan PRIXI® ilgi odağı oldu. PRIXI® ile alerjilerin teşhisi önemli ölçüde kolaylaşacak. Büyük izleyici kitlelerin önünde her gün birden fazla canlı uygulamalar gerçekleşti, bu uygulamalarda piyasaya sürülmesi planlanan ürünün işlevselliği açıklandı. PRIXI® Almanya’da piyasaya sürüldüğünde sizi memnuniyetle bilgilendirmek isteriz. Bunun için lütfen iletişim formunu doldurun.


Aydınlatma Metni
Aydınlatma metnini okudunuz. Bu itibarla, kişisel verilerinizin işlenmesine onay veriyorsanız, TAMAM a tıklayabilirsiniz. TAMAM’a tıklamadığınız müddetçe kişisel verileriniz işlenmeyecektir.